TV-sztárok

A Dal 2017: Radics Gigi nyerte a harmadik válogatót

A Dal 2017 harmadik válogatóját 43 ponttal Radics Gigi nyerte, mögötte, a második helyen hármas holtversenyben Tóth Gabi, Zävodi + Berkes Olivér és Pápai Joci jutott tovább. A harmadik helyen a The Couple végzett.

Szombat este rendezték A Dal 2017 harmadik válogatóját, a show-műsorból hatan jutottak tovább az elődöntőbe. A Dal 2017 harmadik válogatóját Radics Gigi nyerte See it Through című dalával.

Tóth Gabi a Hosszú idők című dallal lépett a Dal 2017 színpadára, Pápai Joci pedig élete dalával, az Origóval. 

A Duna és a Duna World csatornán élőben közvetített első válogatón a négy zenész, énekes, dalszerző zsűritag – Zséda, Both Miklós, Frenreisz Károly és Molnár Ferenc Caramel – mellett az ötödik zsűritag a közönség volt. A nézők mobilalkalmazás segítségével és sms-ben is szavazhattak a produkciók elhangzása alatt 1-től 10 pontig. Ezeket a pontszámokat összesítették, átlagolták és hozzáadták a négy zsűritag pontjaihoz, így jutott tovább öt dal. A hatodik továbbjutó a nézők szavazatai értelmében a Soulwave lett, így ők is bekerült az elődöntőbe.

 

Olvass még többet a Dal 2017-ről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top