TV-sztárok

Meglepő, hogy Fésűs Nelly milyen szigorú anyuka

Fésűs Nelly bizalmas, barátnős viszonyt ápol a 14 éves lányával, emiatt talán sokan azt gondolják, hogy engedékeny is vele, pedig nem, az énekesnő kifejezetten szigorú anyuka.

Fésűs Nelly kamasz lánya egyáltalán nem használhatja a közösségi oldalakat, nem hordhat magas sarkú cipőt és nem sminkelhet még minimálisan sem. “Igény az volna rá, csak nincs rá opció – szögezte le az anyuka A FEM3 Cafén. – Én a civil életben, amikor nem szerepelek, soha nem vagyok kisminkelve. Egy olyan 14 éves lánynak, aki gyönyörű és semmiféle bőrhibája nincsen, teljesen felesleges sminkelnie” – tette hozzá.  

Meglepő, hogy Fésűs Nelly milyen szigorú anyuka

Annak ellenére, hogy  Fésűs Nelly szigorú anyuka, bizalmi viszony van közte és a lánya között. “Azt pontosan tudja, hogy bármit meg tud velem beszélni. Az fontos, hogyha az egyik oldalon szigor van, akkor a másik oldalon engedni kell” – mondta az énekesnő, akit szintén szigorúan neveltek, amiért utólag hálás, és egyfajta értékrendet próbál átadni a lányának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top