TV-sztárok

Bámulatos ruhában lépett a vörös szőnyegre Nemes Jeles László barátnője

Nemes Jeles László újabb rangos díjat söpört be a Saul fiáért vasárnap. A britek filmes gálájára ezúttal szerelmét is magával vitte. A csodaszép hölgy csodaszép ruhában lépett a vörös szőnyegre.

Amint arról az NLCafé is beszámolt, február 12-én, vasárnap rendezték meg Londonban a BAFTA-gálát. A díjkiosztó azért is rendkívül fontos volt számunkra, mert a jelöltek között volt Nemes Jeles László, aki a Saul fiával újabb hatalmas sikert ért el. A rendező ezzel a Golden Globe és az Oscar-díj mellett a harmadik legrangosabb filmes díjat is besöpörte.

A Brit Film- és Televíziós Akadémia gálája más okból is érdekességet tartogatott. Nemes Jeles László barátnőjét is elvitte az eseményre. A gyönyörű hölgy egy káprázatos Daalarna ruhában lépett a vörös szőnyegre. A kreációt Benes Anita tervezte számára. A ruháról pedig bátran állíthatjuk, túlszárnyalta Katalin hercegné és a világhírű színésznők öltözetét is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top