TV-sztárok

A Dal győztese, Pápai Joci: “31 éves álmom teljesült”

A Dal győztese, Pápai Joci hatalmas áttörésnek tartja, hogy romaként győzött. Kijevben, az Eurovíziós Dalfesztiválon is "oda akar csapni", harcolni fog az ország sikeréért és meg akarja mutatni a magyarság zenei világát.

Mint arról beszámoltunk, Pápai Joci és az Origo című dal nyerte A Dal 2017 című show-műsort, így ő képviselheti Magyarországot május 9. és 13. között Kijevben, az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Nagyon jól érzem magam, és nagyon hálás vagyok a közönségemnek. Fantasztikus érzés, csak úgy jöttem a semmiből, felkapott, egy hullámon vagyok rajta, és a felhők között szárnyalok. Azt érzem. (…) 31 éves álmom teljesült. Azt hiszem, egy zenész életében semmi mást nem tud elérni, mint hogy hazáját képviselje egy világ előtt. Nem kell semmi más nekem az életben” – mondta Pápai Joci A Dal honlapján megjelent videointerjúban.

azzal folytatta, hogy Kijevben is oda akar csapni. “A magyarságra nagyon nagy hangsúlyt szeretnék fektetni, ismerjenek meg engem és a zenei világunkat, a zene ízlésünket, a hagyományainkat. Ez az elsődleges szempont most nekem.”

MTI Fotó: Illyés Tibor
Döntőstársa, Radics Gigi gratulál Pápai Jocinak – MTI Fotó: Illyés Tibor

Pápai Joci a show-műsor után, a Dal – Kulissza című műsorban hatalmas áttörésnek nevezte azt, hogy győzött. “Hittem a dalomban, életem legfontosabb dala volt ez” – fogalmazott. Véleménye szerint az, hogy megnyerte A Dal 2017-et, “nagyon nagy üzenet a romaság számára, ez is azt bizonyítja, hogy ha keményen dolgozunk, akkor befogadnak”.

Nézd meg Pápai Joci győztes produkcióját A Dal 2017-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top