TV-sztárok

Ebben az RTL műsorban kapott szerepet a kismama Horváth Éva

A modell hajlandó engedni a csábításnak babája érdekében.

Horváth Éváról nem gondoltuk volna, hogy főzős vetélkedőben fog szerepelni, ám a Konyhafőnök új évadában erről az oldaláról is megismerhetjük. A Blikknek azt mondta, nem is volt kérdés, hogy elinduljon a versenyen. “Mindig is szerettem főzni” – tette hozzá.

@kolette_bistro ????#earlydinner#dinnertime#ilovetoeat#mutimiteszel

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Az édességhez fűződő új kapcsolatáról is őszintén nyilatkozott a szexi kismama Horváth Éva: “Korábban nem voltam édesszájú, de a terhességgel ez megváltozott. Szinte minden édességet szívesen eszem most, így az öltözőben is mindig van valamilyen nassolnivaló. Eleinte tartottam tőle, hogy ez meg fog látszani, de úgy látszik, szerencsés alkat vagyok, most egyébként se tagadnék meg magamtól semmit.”

A Konyhafőnök sztárverzióval tér vissza a képernyőre. A zsűri marad, viszont sztárok mérkőznek meg egymással, akik nagyon is komolyan veszik a feladatot, nem mellesleg egy új oldalukról is megismerhetik őket a nézők. A lebonyolítás marad az előző évadokhoz hasonlóan, csak ezúttal nem civilek, hanem sztárok szállnak egymással versenybe, többek között Szabó Győző, Danics Dóra és Nagy Ervin is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top