TV-sztárok

Új reality műsort indít a TV2: jön az Ázsia Expressz – A sárkány útja

Ázsia egzotikus vidékei, egy kihívásokkal teli kalandos utazás, hét bátor sztárpár, és napi egydollárnyi költőpénz: jön az Ázsia Expressz – A sárkány útja, a TV2 új reality műsora.

Hét sztárpár hamarosan nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését. A TV2 vadonatúj reality műsorában a kalandos, heteken át tartó utazás Vietnamból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre, több mint 5000 km-t megtéve. Minden páros napi egy dollárral a zsebében kell hogy eljusson a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki-hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek, mint hazai hírességeink. Útközben ráadásul a pároknak különböző feladatokat is meg kell oldaniuk, hogy heti teljesítményükkel ne kerüljenek a kiesés szélére. A kamerák előtt pedig a legkisebb konfliktusok sem maradhatnak rejtve. A sztárokra extrém helyzetek, drámai pillanatok, nehéz döntések várnak és embert próbáló küzdelem.

Ez is érdekelhet Megnézem

Az Ázsia Expresszt tizenkét országban tűzték műsorra, összesen harminc évadot élt meg eddig a formátum sikert sikerre halmozva. A reality adásonként átlagosan több mint egymillió nézőt ültetett a képernyő elé. Az Ázsia Expressz – A sárkány útja című produkciót az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 részére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top