TV-sztárok

Ezt a munkát végzi mostantól Gundel Takács Gábor

A köztévénél eltöltött hosszú évek után Gundel Takács Gábor néhány héttel ezelőtt végleg elköszönt, úgy tűnt, jó ideig nem is láthatjuk viszont a képernyőn. Most ugyanakkor az is kiderült, milyen új feladatokat lát el ezentúl. A tévé képernyőjére ugyan nem tér vissza, de hogy időnként felbukkan a hírekben, az biztosra vehető.

Alig három héttel ezelőtt jelentette be Gundel Takács Gábor, hogy végleg elhagyja a köztévét. A népszerű műsorvezetőtől könnyes szemmel, felállva, tapssal búcsúztak kollégái. Gundel Takács Gábor nem pihent sokáig, máris belevetette magát a munkába. Egészen más és egészen új feladatokat lát el ezentúl.

Mint a 2024 – Budapesti Olimpiáért Mozgalom facebookos posztjából kiderül, Gundel Takács Gábor mostantól az olimpiapártiakat erősíti.

Ahogyan a posztban olvasható, “A Táncsics Mihály-díjas magyar újságíró, műsorvezető, sportriporter és kommentátor mostantól a BOM szóvivőjeként támogatja a Budapesti Olimpia ügyét és a BOM ösztöndíjprogramját.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top