TV-sztárok

Fresh Wiki első gyermekével terhes

A Fresh együttes egyik fele, Gyulai Viki már négy hónapos terhes, tudta meg a Bors. Az énekesnő egyelőre nem tudja, hogyan folytatódik karrierje.

Gyulai Viki 1997 óta tagja a Fresh nevű formációnak, Andival együtt a mai napig járnak fellépni. Viki élete szinte tökéletes volt, mikor rátalált a szerelem. “A párommal a lehető legjobb pillanatban találkoztunk. Mindketten túl voltunk már egy hosszú és több rövid kapcsolaton, kipróbáltunk mindent, amit csak akartunk. Én túljutottam a sikereim csúcsán, bejártam a világot, nem hiányzott már semmi más, csak egy szerető társ és egy baba. Szerencsésnek mondhatom magam, mert most ezt is megkaptam” – meséli Viki a Borsnak.

❄️☀️❄️ #mátraaljánfaluszélén #lifestylehotel #shortvisit #angelsareeverywhere #shineonme #shineonyou

A post shared by Viktoria Gyulai (@vikigyulai) on

A lap úgy tudja, a pár esküvőt is tervez, még a bébi érkezése előtt. “Augusztusra várjuk a kicsit, túl vagyok már a terhesség felén, de még mindig alig hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik. A barátok sokszor kérdezik, hogy felkészültünk-e már mindenre, de mi azt sem tudjuk, mire kellene készülni, csak sodródunk az eseményekkel” – mondja Viki, aki azt is elárulta, az elkövetkező időben a család lesz a legfontosabb. “Az a helyzet, hogy még nem gondoltam bele, mi lesz a zenekar jövője. Jelenleg nem tudok és nem is akarok mást tervezni, mint a babám érkezését és az anyai teendőket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top