TV-sztárok

Kováts Adél: a lányom speciális iskolába jár

A Radnóti Színház igazgatója a munkája kapcsán nemcsak a színészekkel való viszonyáról, hanem a lányáról, Lauráról is mesélt. Kováts Adél úgy érzi, neki köszönheti, hogy kitágította a határait.

Egy éve vezeti a Radnótit és ezalatt megtanulta, hogy súlya van a szavának, ezért többször át kell gondolnia, mit mond ki hangosan. Kováts Adél számára azonban nem ez az egyetlen kihívás, amivel az elmúlt hónapokban szembe kellett néznie.

“Tökéletesen teljesnek éreztem az életemet, sok év után sikerült megtalálni a magánéletem és a színház közötti egyensúlyt, de ez most felborult.”

A BEST magazinban megjelent cikkből kiderül, hogy ezt a család néha bizony szóvá is teszi, mert a munka kicsit eluralkodott a színésznő életén. Kováts Adél lánya, Laura már 17 éves, és ahogy a korábbi interjúkban mesélt magáról, ő különlegesnek látja magát. Már jól boldogul egyedül, és sokat tanult tőle a színésznő. “Az én határaimat Laura hihetetlenül kitágította. … A lányom speciális iskolába jár, ahol megtanították neki, hogy ő az élete közepe, a boldogságot pedig magában kell megtalálnia.”

A családról és színházi munkáról a BEST-ben hosszabban is olvashatsz. 

fotó: NLCafe
fotó: NLCafe 2013

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top