TV-sztárok

Eurovízió 2017: Pápai Joci a haverja nőjét vette feleségül

Neki és feleségének is kapcsolata volt, amikor megismerkedtek, de Pápai Joci kivárt. Az Eurovíziós Dalfesztivál 2017 versenyzője ma boldog családapa, Anitával két gyereket nevelnek.

Mint az március végén mi is megírtuk: az Eurovíziós Dalfesztivál 2017 május 9. és 13. között kerül megrendezésre Kijevben. A Dal 2017-ből bejutó Pápai Joci a második elődöntőben, május 11-én, csütörtökön lép színpadra.
A keddi és a csütörtöki elődöntőkben elhangzó dalok sorrendjét a szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége, valamint a versenyt lebonyolító testület egyaránt jóváhagyta, így mostantól azt is tudni lehet, hogy Pápai Joci nyolcadikként énekelheti az Origót. 

Gyerekkorában a gitárjával hódított Pápai Joci

Már kölyökként is imádott zenélni, a Story magazin múlt heti számában nyilatkozta, hogy tizenkét évesen a gitárjával csajozott. “Volt egy gitárom, a gitártokban egy pléd, azt kiterítettem, játszottam, a lány pedig a vállamra hajtotta a fejét. Aztán vettünk egy sült krumplit, és talán még volt annyi pénzünk, hogy ketchupot is kérjünk mellé.” 
Pápai megjegyzi, hogy volt időszak, amikor nem volt szent ember, de végül mindig visszatért a jó útra, amit annak is köszönhet, hogy jó iránymutatást kapott otthonról: szülei 43 éve házasok, és ma is szerelmesek egymásba. 

Pápai Joci: A haverom nője lett a feleségem

Más nője volt

Pápai a feleségével való kapcsolatáról is beszélt a hetilapnak. 13 éve vannak együtt, és egy haveri társaságból ismerték egymást, csakhogy Pápainak akkor még volt egy nője, Anita pedig az énekes egyik barátjával járt. Miután mindenki szakított, hamar összejöttek. “Emlékszem, a kapcsolatunk kezdetén a biciklim vázára ültettem fel, és úgy vittem haza, most pedig van egy otthonunk, ahol imádunk élni, két gyerekünk, két kutyánk. Annyi mindenen mentünk át eddig, hogy úgy érzem, ez a szerelem sírig tart.”

Eurovízió 2017

A héten dől el, hogy ki nyeri meg az Eurovíziós Dalfesztivál 2017-et. Pápai az Origóval lép fel: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top