TV-sztárok

Megható videó a 20 éve elhunyt Takács Marikáról

Takács Marika nagyon fontos szerepet játszott a Magyar Televízió életében. A nézők szinte családtagként szerették a bemondónőt. Már 20 éve, hogy nincs köztünk. Lánya videóval emlékezik róla.

Tegnap volt 20 éve, hogy elhunyt az ország valaha volt legkedveltebb bemondónője, Takács Marika. Kitartóan küzdött a mellrákkal, de a gyilkos kor 1997. május 9-én legyőzte őt. A lánya, Kazimir Annamari Takács Marikából írta a diplomamunkáját, egy kisfilm is készült, amiből most megosztott egy részletet.

“Húsz éve halt meg Takács Marika.

Ez egy részlet A nevetés és felejtés című diplomamunkámból, melyet édesanyám, Takács Marika emlékére készítettem, 2006-ban. Az SZFE televíziós szerkesztő-műsorvezető szakán végeztem, Horváth Ádám és Vitray Tamás osztályában.

Anyukám 1997. május 9-én ment el, tehát ma pontosan 20 éve, hogy nincs velünk. A döbbenetes évforduló okán teszem most közzé ezt a 9 percet. Azt szeretném ha boldog, vidám pillanatait felidézve emlékeznénk rá! 

(Az egész filmet nem áll módomban az összes megszólaló engedélye nélkül feltölteni, nem is tervezem, mert nem ez most számomra az elsődleges cél, hanem az emlékezés, az emlékeztetés. operatőr: Gaál Barna, vágó: Féjja Balázs – írta a közösségi oldalán.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top