TV-sztárok

Meghalt a Twin Peaks sztárja

Újabb sorozatsztár halt meg. Ezúttal a Twin Peaks és a Kill Bill neves színészének szerdai halálhírét jelentették be.

77 éves korában meghalt Michael Parks amerikai színész, a Twin Peaks tévésorozat és a Kill Bill-filmek sztárja. Parks olyan ismert rendezőkkel dolgozottt , mint Quentin Tarantino, Robert Rodriguez és Kevin Smith.

A Veszett világ és az Oscar-díjas Django elszabadul című filmekben is játszó színészt szerdán érte a halál, okát nem közölték – tudta meg a The Hollywood Reporter.

“Michael volt és immár örökké marad is a legjobb színész, akit valaha ismertem. A Veszett világot és az Agyar című filmet is kifejezetten neki írtam, annyira szerettem a játékát” – mondta a színészről Kevin Smith.

Michael Parks 1940-ben született Kaliforniában, apja baseballjátékos volt. A hatvanas évek elején tűnt fel először a televízióban, majd több tévésorozat sztárjaként ismerte meg a világ. A Twin Peaksben Jean Renault kanadai drogdílert alakította.

Szerepelt Ben Affleck Az Argo-akció című filmjében, az Alkonyattól pirkadatig című horrorban, Tarantion Kill Bill-filmjeiben Earl McGraw és Esteban Vihaio szerepét játszotta. Tavaly Az utolsó emberig című akciófilmben és a Greater című sportdrámában láthatták a mozi- és filmrajongók.

Meghalt a Twin Peaks sztárja, Michael Parks
Meghalt a Twin Peaks sztárja, Michael Parks (fotó: Wiki)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top