TV-sztárok

Eurovízió 2017: Megoperálták Pápai Joci feleségét

Pápai Joci csütörtökön este debütált az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjén. Felesége azonban nem kísérte el őt Kijevbe. Mint a Best magazin megtudta, az asszony a napokban operálták.

Pápai Joci feleségét, Anitát egy budapesti plasztikai klinikán operálták meg. Mint a BEST magazin legfrissebb számában olvasható, a nő régóta tervezte a beavatkozást, de arra nem számítottak férjével, hogy pont a műtét napján lesznek ennyire távol egymástól.“Két gyereket szültem, sokan tudják, ez gyakran mivel jár. Sokáig szoptattam, a melleim pedig végül megsínylették, sokkal kisebbek lettek.Szerintem nincs abban semmi szégyellnivaló, hogy 34 évesen nem szeretném úgy leélni az életemet, hogy azt érezzem: eltűnt, ami a gyerekvállalás előtt volt” – nyilatkozta a magazinnak az Eurovíziós Dalfesztiválon induló Pápai Joci felesége.

Hogy Pápai Joci mit szólt felesége elhatározásához, és hogy hogyan sikerült Anita operációja, az kiderül a BEST magazin legfrissebb számából.

Eurovízió 2017: Megoperálták Pápai Joci feleségét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top