TV-sztárok

Paudits Béla még sosem találkozott az unokájával, elárulta az okát

Paudits Béla nagyon rossz bőrben van, 42 kilóra fogyott, és az otthonát is alig hagyja el, de úgy döntött, meg szeretne gyógyulni. A betegségéről és az unokájáról is mesélt.

“Márkocskának hívom” – mosolyodott el Paudits Béla, miközben kétéves unokájáról beszélt, ám azt is közölte, hogy még sosem találkozott a picivel. “Tudok róla és a lányomról is mindent, de nem akarok velük találkozni”  jelentette ki a Blikknek, és az okát is elmondta, nem szeretné, ha a lánya és az unokája ilyen rossz állapotban látnák őt.

Paudits Béla egészségi kálváriája gyomorfekéllyel kezdődött, amit megoperáltak, ám a seb elfertőződött. Bélcsavarodása miatt kellene újra kés alá feküdnie, ám ahol először kezelték, oda fél visszamenni, máshol pedig nem vállalják. “Az orvosok nem mernek hozzám nyúlni, mert kockázatos a műtét. De ha nem sikerül, akkor meghalok. Hadd döntsem már el én, hogy mi legyen az életemmel, mert ez a mostani nem nevezhető életnek” – mondta a színész, akinek a megsegítésére Lajsz András szervezett gyűjtést.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top