TV-sztárok

Stohl Luca az esküvőjéről beszélt

Azt mondja, jelenlegi párja lesz a férje. Stohl Luca pontosan tudja, hogy milyen esküvőt akar.

Ahogy minden kamaszlány, úgy Stohl Luca is elképzelte anno az esküvőjét. “Tiniként a barátnőimmel romantikus filmeket néztünk, és persze eljátszottam a gondolattal, hogyan vezetnek majd engem is oltár elé… érdekes módon most, hogy felnőttem, és lett egy komoly párkapcsolatom, már kevésbé izgat – mondta. – Persze vágyom arra, hogy szép esküvőm legyen, és tudom, hogy lesz is, sőt abban is biztos vagyok, hogy a jelenlegi párommal, de már nem tervezgetem annyira, mint 12-13 évesen. Akkor még úgy képzeltem, ahogy a mesékben is látni: több száz fős lagzi, gyönyörű, habos-babos ruha, óriási vendégsereg, emeletes torta… Most viszont inkább a szerelem a fontos, és nem a körítés.”

Luca az eheti Best magazin kedvéért felpróbált pár esküvői ruhát, és azt mondta a lapnak, hogy a párjának tetszettek a képek. A Nagy Duett kiesett versenyzője beszélt a párjával való kapcsolatáról, például hogy miként viselte, hogy ő folyamatosan a műsorra készült. 

Stohl Luca az esküvőjéről beszélt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top