TV-sztárok

Csonka András nem lehet boldog normális családban

Csonka András szerint nincs olyan kapcsolat, amiből az egyik, a másik vagy mindkét fél ne kandikálna ki. "Akkor már inkább vagyok szingli" – mondta.

“Nekem szükségem van a függetlenségre, szabadságra” – árulta el a Borsnak Csonka András, majd hozzátette, egy asztrológus azt olvasta ki a képletéből, hogy ő bizony nem lehet boldog a hagyományos családban. A színész elmondta, bár ő is vágyna egy harmonikus, jól működő kapcsolatra, úgy érzi, ebben egyre kevesebben találják meg az örömöt.

Csonka András nem lehet boldog normális családban

“Szerintem szinte nincs is olyan kapcsolat, amiből az egyik vagy másik fél ne kandikálni ki, így viszont nincs értelme az egésznek, akkor már inkább maradok szingli, de én határozom meg, mi történik velem” – mondta a színész, aki elismerte, nehezen engedi el azokat a dolgokat, amikben jól érezte magát, legyen az színpadi szerep vagy kapcsolat.

Nehezen szokom meg, ha valami már nincs, és váltani kell” – vallja be Csonka, aki jelenleg 12 előadásban játszik, és visszatért a képernyőre is. Stohl Luca oldalán vezeti a Fem3 Café reggeli műsorát.

Olvass még többet Csonka Andrásról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top