TV-sztárok

Hatéves lett David és Victoria Beckham kislánya, Harper

Victoria és David Beckham legkisebb gyermeke, Harper ma ünnepli hatodik születésnapját. A kislánynak igazi hercegnős bulit tartottak – ahogy a sztárpárra jellemző, a pénzt nem sajnálták a szülinapi zsúrra.

Az egykori focista és Victoria Beckham gyermekeinek bőven kijár a luxusból – folyamatosan utazgatnak, világot látnak, és mindent megkapnak, amit kérnek. Harper egy Jégvarázs-bulit szeretett volna a hatodik születésnapjára, nem volt kérdés, hogy megkapja, ráadásul a Buckingham palotában tartották a zsúrt. 

Our little birthday princess x Kisses ????????????????????????

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

A vendégsereg óriási volt, többek között Harper kis barátnői és Eugénia yorki hercegnő is ott lehetett, sőt, még egy fotóra is összeálltak. 

Lucky Harper meeting a real life princess at the Palace x ❤️

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

A teadélutánról természetesen a nagyszülők sem hiányozhattak. “Egy utolsó kép a szülinaposról. Csak hogy tisztázzuk, a palotát nem miattunk nyitották meg, csupán egy teadélutánon vettünk részt, ahol több vendég is volt rajtunk kívül. Ez egy nagyszerű lehetőség volt, édesanyám, Harper és az ő iskolás barátnői is meghívást kaptak. Nagyon megtisztelő, hogy ott lehettünk” – írta David Beckham, aki imádja Harpert, nem titkolja, hogy a kislánya a szeme fénye.

A legidősebb Beckham fiú,  Brooklyn köztudottan odavan kishúgáért, és bármit megtenne érte. Természetesen a születésnapi köszöntése sem maradt el – ettől a képtől mindannyian elolvadtunk.

Happy birthday to my little sister. Love you so much ❤

bb (@brooklynbeckham) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top