TV-sztárok

Pumped Gabo: heti egy szex Ágival pont elég

Kendőzetlenül mesélt szakításuk körülményeiről Pumped Gabo és jelenlegi/volt kedvese, Ági a mai Anikó Show-ban. A Balaton Sound felfedezettje azt mondja, gyakorlatilag csak a szex tartja együtt őket.

A Pumpedék sztárjainak kapcsolatát igen nehéz meghatározni, hiszen bár hivatalosan szakítottak, a szex erős kapocsnak bizonyul közöttük, a mai napig. Gabo megcsalt Zsófival, majd utána elvitt Velencébe. Azt hittem békülni akar, de igazából előállt azzal, hogy szeretne egy szabad nyarat, mert csajozni akar” – mesélte a Gabónál tíz évvel idősebb Sebestyén Ági, aki ettől függetlenül nem tagadja, hogy összejárogatnak.

“Találkozgatunk, olyan se vele, se nélküle állapot ez. Igazából néha összejárunk szexelni” – bökte ki a szőkeség, aki bár randizgat idősebb pasikkal, nem tudja elengedni a táncoslábú partiőrültet.

Gabo azonban elég nyersen fogalmazott kapcsolatukat illetően.

“Átmegyek, stabilan heti egyszer, megd**om, nekem az elég” – ecsetelte Gabo, akinek esze ágában sincs felhagyni a csajozással, ugyanakkor Ágihoz még gyengéd szálak fűzik.

“Én úgy vagyok vele, hogy amikor együtt voltunk, nagyon szerettem, meg most is szeretem, de ez a kapcsolat nagyon rossz. Mikor együtt voltunk, úgy éreztem magam, mintha egy börtönben lennék” – mesélte Pumped Gabo, aki a stúdióban próbálta rendezni a paprikás viszonyt. Hogy ez sikerült-e neki, kiderül a mai adásból, 17:00-kor az RTL Goldon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top