TV-sztárok

Továbbra sem szól egymáshoz Nótár Mary és LL Junior

Fél éve robbant ki a háború a két zenész között, amikor Nótár Mary elvetélt. A hétvégén egy színpadon léptek fel, LL Junior mégsem szólt a lányhoz.

Nótár Mary tavaly decemberben tudatta a világgal: elvetélt. A zenész a szomorú hírt a Facebookon tette közzé, ahol rajongóitól rengeteg támogatást kapott. Ám nem mindenki fordult hozzá megértően. LL Junior szerint Mary hazudott az egész terhességről, és videoüzenetben szólt be a lánynak. “Mary hazudik a vetéléséről! Minden, amit eddig mondott, csak egy jól megtervezett színjáték volt. Pedig ez egy szent dolog, azon nők és párok mellett emeltem fel a szavam, akik babára vágynak, de nem élhetik át a gyermekáldás örömeit” – mondta Junior.

Továbbra sem szól egymáshoz Nótár Mary és LL Junior

A két zenész azóta természetesen nincs beszélőviszonyban, a hétvégén egy munka azonban összesodorta őket. A Bors megkérdezte, hogyan alakult a fellépésük a Monoki Babfesztiválon. “Mary lépett fel elsőként a fesztiválon –  kezdi LL Junior. – Amikor megérkeztem a helyszínre, a tömeg megőrült, így biztosan tudta, hogy itt vagyok. Fel voltam készülve a találkozásra, reméltem, hogy sikerül felnőtt emberek módjára intézni mindent. Érkezésem után kulturáltan félrevonultam a háttérbe, megvártam, hogy vége legyen a fellépésének, elmenjen, majd csak ezután mentem fel a színpadra. Nem volt kedvem találkozni Maryvel.” Az énekesnő nem válaszolt a lap megkeresésére.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top