TV-sztárok

Risztov Éva könnyes története tényleg megható

Vasárnap rendezték meg a Balaton-átúszást, amelynek egyik sztárvendége Risztov Éva volt. A versenyzőket ő várta a célnál, ahol megríkatta az egyik rajongója.

Az olimpiai bajnok úszó februárban hagyott fel a profi sporttal, azóta motivációs előadásokat tart, más sportolók karrierjét segíti, és próbál minél több, úszással kapcsolatos eseményen részt venni. A vizes vb előtti egyik legnagyobb vizes programon, a Balaton-átúszáson a célnál várta a versenyzőket. Ekkor még nem gondolta volna, hogy egy olyan történetet hall majd, ami őt is megríkatja. 

 A célba érve egy negyvenes éveiben járó hölgy lépett oda hozzá a következő gondolatokkal. “Londoni győzelmed után elhatároztam, hogy túl a 40-en megtanulok úszni, és egyik álmom, hogy átússzam a Balatont. 4 éve küzdök és harcolok az elemekkel, a vízzel és legfőképp önmagammal. Bármikor elgyengültem, rád gondoltam és a győzelmedre, arra hogy sosem adtad fel, hogy a legmélyebb pontról is újra erőre kaptál! Nagyon köszönöm neked, hogy erőt és hitet adsz. Idén sikerült, átúsztam a Balatont!”

“Büszke vagyok rá és arra, hogy bár sosem találkoztunk még, de messziről is hozzá tudtam tenni az életéhez. Ezek azok a pillanatok, amiktől egyszerűen nekem is könnybe lábad a szemem!” – írta a képhez Risztov Éva, aki egyébként aktív részese lesz a pénteken kezdődő FINA 2017-nek, ő a vizes világbajnokság egyik szakkommentátora a hosszútávúszásnál.

Risztov
Risztov Éva a FINA 2017 során sem lazsál, a vizes vb egyik szakkommentátora lesz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top