TV-sztárok

Rómában vakációzik szerelmével ByeAlex

Ritkán láthatjuk az X-Faktor mentorát barátnője társaságában, pedig biztos, hogy sokan kíváncsiak lennének a párra. Most leleplezte szerelme kilétét, római vakációjuk közben posztolt képet Vandáról.

Az énekes féltve óvja a magánéletét, és ByeAlex elárulta, hogy miért rejtegeti kedvesét a nyilvánosság elől. Azt állítja, túl sok bántást kapott már, és nem szerette volna kitenni a párját is ezeknek. Most lehullt a lepel, hiszen először az énekes kedvese posztolt egy közös képet, azonban az X-Faktor zsűritagjának fotójára sem kellett sokat várni – amely ráadásul elég intim lett. 

ByeAlex és a szerelme Rómában vakációznak
ByeAlex és a szerelme Rómában vakációznak

Bár már látható a lány, az arcát még mindig homály fedi. ByeAlex rajongói követelik, hogy mutassa meg szerelmét teljes egészében. “Ennek a jánynak nincs arca?” – kérdezte az egyik kommentelő. Na jó, örök elégedetlenek vagyunk, de valóban kíváncsiak lennénk, hogy néz ki az Eurovíziót is megjárt előadó kedvese. Addig is itt egy újabb kép, hiszen jelenleg Rómában vakációznak a szerelmesek. 

Rómában vakációzik szerelmével ByeAlex

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top