TV-sztárok

Hosszú Katinka sminkben nagyon másképp néz ki

Holnap kezdődik a budapesti vizes világbajnokság. A rajtkövön természetesen Hosszú Katinka is ott lesz, aki élete legjobb versenysorozatára készül. Ez alkalomból a Nők Lapja készített vele interjút, formabontó fotókkal.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónőről tudjuk, hogy smink nélkül, vizes hajjal is lélegzetelállítóan néz ki – sminkben, csinos ruhában azonban Hosszú Katinka ritkán pózol. Azt mondják, mindig van egy első alkalom, na de azt mi sem gondoltuk, hogy ennyire jól néz ki Hosszú Katinka, ha egy profi csapat segít neki a készülődésben. 

Fotó: instagram/hosszukatinka
Hosszú Katinka smink nélkül és kisminkelve
Fotó: instagram/hosszukatinka

Az úszó beszélt a vb előtti lázas készülődésről, a verseny csodás hangulatáról és arról, hogy amikor a medencében van, ő valójában nem is Hosszú Katinka, hanem az Iron Lady.

Vizes VB 2017: Hosszú Katinka egy másik oldalát is megmutatja

“Az Iron Lady tartja ilyenkor a frontot, vívja meg a szükséges csatákat. Küzd, harcol, megingathatatlannak tűnik, és közben Katinka szép csendben, visszahúzódóan éli a maga önálló életét. Ez mintegy páncél rajtam, megóvja a lelkem a sebződéstől. Kialakít róla egy bizonyos képet a világ számára, én meg közben élem a magamét” – mondta a sportoló, aki kezdeményezéseivel Katinka-forradalmat indított, és 15 olimpiai bajnok állt be mögé, hogy támogassák. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top