TV-sztárok

Görbe Nóra kész arra, hogy új életet kezdjen

Görbe Nóra friss interjújában megdöbbentő őszinteséggel mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról és arról, mik a tervei a jövőben.

Túl vagyok egy mély gyászidőszakon, és úgy érzem, most már van annyi erőm, hogy elköltözzek” – kezdte Görbe Nóra a Blikknek adott interjúját, melyben elmondja, fájó szívvel ugyan, de meg kell válnia attól a háztól, amelyet fogorvos férjével közösen csinosítgattak. “Minden szeglete Péterre emlékeztet” – vallotta be a színésznő.

Görbe Nóra beszélt arról is, hogy a férje elvesztése miatt érzett gyászt édesanyja segítségével sikerült átvészelnie. “Anyu mindenben mellettem áll, az ő segítsége nélkül sokkal nehezebb lenne. Támogatása nagyban hozzájárul, hogy tovább tudok lépni, és napról napra erősebb vagyok.”

A színésznő elmondta, fontosnak tartja, hogy hátrahagyja régi életét. És hogy hogyan tovább? Görbe Nórának nincs akcióterve, abban biztos csak, hogy Biatorbágy közelében szeretne majd új életet kezdeni, a környéket ugyanis imádja.

Olvass még többet Görbe Nóráról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top