nlc.hu
TV-sztárok
Görbe Nóra kész arra, hogy új életet kezdjen

Görbe Nóra kész arra, hogy új életet kezdjen

Görbe Nóra friss interjújában megdöbbentő őszinteséggel mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról és arról, mik a tervei a jövőben.

Túl vagyok egy mély gyászidőszakon, és úgy érzem, most már van annyi erőm, hogy elköltözzek” – kezdte Görbe Nóra a Blikknek adott interjúját, melyben elmondja, fájó szívvel ugyan, de meg kell válnia attól a háztól, amelyet fogorvos férjével közösen csinosítgattak. “Minden szeglete Péterre emlékeztet” – vallotta be a színésznő.

Görbe Nóra beszélt arról is, hogy a férje elvesztése miatt érzett gyászt édesanyja segítségével sikerült átvészelnie. “Anyu mindenben mellettem áll, az ő segítsége nélkül sokkal nehezebb lenne. Támogatása nagyban hozzájárul, hogy tovább tudok lépni, és napról napra erősebb vagyok.”

A színésznő elmondta, fontosnak tartja, hogy hátrahagyja régi életét. És hogy hogyan tovább? Görbe Nórának nincs akcióterve, abban biztos csak, hogy Biatorbágy közelében szeretne majd új életet kezdeni, a környéket ugyanis imádja.

Olvass még többet Görbe Nóráról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top