TV-sztárok

L.L. Junior 7 millióval tartozik volt kedvesének

L.L. Junior egykori szerelme, Ani pert nyert a zenész ellen. Az ítélet szerint Juniornak 7 milliót kell fizetnie volt kedvesének.

L.L. Junior már egy ideje elköltözött gyermekei anyjától, sőt nemrég eljegyezte új kedvesét, Kingát. A fiúkkal ettől függetlenül jó viszonyt ápol, és abban is sikerült megegyezniük gyermekei édesanyjával, hogy mennyi pénzre van szüksége a kicsik neveléséhez. Ezenkívül pedig esküvőt is tervez, tehát jól jönne a pénz. Most viszont kisebb hullámvölgybe került, hiszen volt kedvese ellen pert vesztett, így kénytelen 7 millió forintot fizetni neki. 

“Kilenc éve, nyáron ismerkedtünk meg. Ősszel már több százezer forintot kért tőlem Junior, de azt még megadta” – mesélte Ani a Story magazinnak, és azt is elárulta, hogy a zenész közös családdal, gyermekekkel áltatta. Az énekes és a fiatal nő egy éve voltak együtt, amikor Junior az adósságairól beszélt neki. Ekkor 4,2 milliós jelzáloghitelt vett fel a lakására, hogy kisegítse szerelmét, aki a lány szüleitől még 1,1 millió forintot is elkért. Derült égből villámcsapásként érte Anit, hogy Junior évek óta boldog kapcsolatban él. “Míg ő boldog kispapaként feszít, én 18 évig kuporgathatok szüleimmel együtt a miatta felvett hitel törlesztésére” – mondta a lány. 

A bíróság végül Junior ellen ítélt, amit a zenész nyugtázott. “Elfogadom az igazságszolgáltatás döntését, ahogy a lehetőségem engedi, rendezem az adósságot. Volt kedvesemnek mindezek ellenére sok boldogságot kívánok” – mondta L.L. Junior. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top