TV-sztárok

Josh Brolin arcát jól elcsúnyították a Deadpool 2-ben

Jövő nyáron érkezik az erősen korhatáros és szabad szájú szuperhősfilm, a Deadpool folytatása, amelyben Josh Brolin is szerepet kapott Ryan Reynolds oldalán. Brolin a második részben nehézsúlyú, teleportálni képes mutánst alakít.

Josh Brolinra (Ave, Cézár!, Sicario – A bérgyilkos, Bosszúállók: Ultron kora) osztották az amerikai mozikba 2018. június elsején érkező Deadpool 2-ben az izomkolosszus Kábel szerepét. A Marvel-képregények univerzumában Kábel eredetileg az X-Menből ismert Küklopsz fia, teleportálásra és időutazásra is képes.

Brolin erősen kigyúrta magát a Deadpool folytatására, a sminkesek és jelmezesek pedig ügyesen elcsúfították, hogy hiteles legyen a félig ember, félig gép karaktere. Kábel szervezetét ugyanis egy olyan vírus emészti fel lassan, amely a testét robottá alakítja – a megosztott fotókon is jól látható, hogy Kábel bal karja és szeme sem igazi már, kibertechnológiával készült mindkettő.

Now offering 25 percent off your next autopsy. ☠️ #youremine #deadpool

Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés,

A fegyverrel és egy játék mackóval pózoló Kábelről Ryan Reynolds, a Deadpool főszereplője azt írta, hogy olyan a filmben, mint egy “morgós, keményen felfegyverzett nagybácsi a jövőből”.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top