TV-sztárok

Jó melege lehet Fördős Zének ebben a szettben – megizzasztották a Konyhafőnök Junior zsűrijét

Fördős Zé szereti a kihívásokat és benne van minden buliban, ez most is kiderült. Ő és a zsűritársai kifejezetten élvezik a Konyhafőnök Junior forgatását, ahol most szépen megizzasztották őket.

Sokszor, sokféle helyzetben láthatták már a nézők a Konyhafőnök Junior zsűritagjait. Voltak már szigorúak, felszabadultak, meghatódottak vagy épp csalódottak a kóstolt ételeket követően, sőt, zúdult már trutyi is Fördős Zé és Sárközi Ákos nyakába.

 

„Nyilván a felnőtt versenyzőinknek is gyakran eszébe jut, hogy valamit szívesen ráöntenének a fejünkre.  💦De a gyerekek ezt simán meg is csinálják!!  😂 😂na ezért is érdemes nézni a Konyhafőnök Juniort hétköznap 20:30-tól az RTL2-n! De jól áll a kék zselé, nem?  😀 🤘🏻#akonyhafonok #junior #rtl#mutimitnezel #mik #köszi #tv #főzés” – írta Zé a közösségi oldalán és ma este 20:30-tól az RTLII-n, amikor is a zsűri teljesen átalakul. Méghozzá nem akármivé, űrhajósokként kezdik meg a második feladat ismertetését.

 

„Amíg Ti pihentetek itt az első feladat után, addig mi a saját fejlesztésű űrhajónkkal egyenesen a Holdig repültünk. Szerettünk volna egy olyan tudományos feltételezést bebizonyítani, amit igazából a szívünk mélyén mind tudunk, hogy sajtból van a Hold. Ezt nemcsak megnéztük, de mintákat is hoztunk”osztotta meg a kiskuktákkal a beöltözés okát Fördős Zé, aki zsűritársaival együtt a sajtok világát is megismertette a legkisebbekkel. Hogy mit alkottak a kiskukták a stilton, feta, rouge vagy épp a gorgonzola sajtból, kiderül a mai adásból. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top