TV-sztárok

Kicsi ez a ruha Pamela Anderson mellére

Tekintélyes méretű kebleire sokszor nehéz megfelelő ruhát találnia Pamela Andersonnak, különösen, amióta inkább elegánsan szeret megjelenni a rendezvényeken. Most sem sikerült jól belőni a méretet.

Idén ünnepelte 50. születésnapját Pamela Anderson, de soha ilyen jól nem nézett ki, mint mostanában. Na jó, talán csak mielőtt bekerült Hollywoodba, aztán pedig csak a melleiről szóltak a hírek. Az öltözködését is többször trehánynak és közönségesnek bélyegezték, de ez manapság már egyáltalán nem jellemző rá. Pamela Anderon nem a meztelen képekkel vagy a szakadt ruháival, inkább a jótékonykodással szeretne a középpontba kerülni

 

A visszafogott színek, a szolid smink jobban is áll a színésznőnek, és most aztán nem vádolhatják meg Pamelát azzal, hogy csak a melleinek van karrierjük. Vagyis csak egy apró szépséghiba van a sztoriban. Az amúgy sovány sztár többnyire nehezen kap olyan ruhát, amely mellben is jó rá, és ezúttal is lehetne egy kicsit bővebb a dressz ott kebeltájon. Bár a képeken ez nem is annyira jött át, inkább csak a kis videón látszik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top