TV-sztárok

Másodszor is apa lesz Adam Levine, a Maroon 5 énekese

A Maroon 5 énekesének felesége bejelentette: férjével második babájukat várják! Sőt máris posztolt egy képet a gömbölyödő pocakjáról!

Adam Levine felesége, Behati Prinsloo Levine 2016 szeptemberében adott életet első közös gyermeküknek. Akkor a boldogságuk határtalan volt, el sem tudták képzelni, hogy lehet ennél is jobb az életük. „Nagyon szeretem Adamet. Mikor szerelmes leszel, úgy érzed, nincs erősebb szerelem a tieteknél. Mikor pedig gyereketek születik, az már egy újabb fokú szerelem. Adam a legjobb apuka, és csodálatos lesz látni, ahogy felcseperedik a kislányunk!” – nyilatkozta anno Behati, miután megszületett első gyermekük, Dusty Rose. A gyönyörű modell a közösségi oldalán jelentette be, nemsokára érkezik a második Levine-baba.

ROUND 2.....

Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) által megosztott bejegyzés,

,,Második kör” – írta a képhez a fiatal anyuka. Adam Levine még nem erősítette meg az újabb baba hírét, bár az eddigiekből kiindulva valószínűleg nemsokára az ő közösségi oldalai tele lesznek babavárós fotókkal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top