TV-sztárok

Puskás Peti frizurájától nem jutunk szóhoz

Ki mondta, hogy egy férfi haja csak unalmas lehet? Nézd meg, mit csinált Puskás Peti a szőke fürtjeivel, hogy meggyőződj az ellenkezőjéről.

Puskás Peti ma már új tehetségeket keres az X-Faktor mentoraként, ám 2005-ben még ő állt egy másik tehetségkutató színpadán. Érdekesség egyébként, hogy Peti a Megasztár harmadik szériájából még a döntő előtt távozott.

Az énekes most ebből az időből túrt elő egy meglepő fotót az instájára, melyen rövid haja szoros fonatokkal illeszkedik a fejéhez. Az angolról nehezen lefordítható cornrow nevű stílus főként a fekete rapperek között divatos, de persze bárki megpróbálkozhat vele.

Az eredmény pedig, hát – olyan, amilyen. Puskás Peti tudomásunk szerint nem tért vissza ehhez a hajviselethez, amit mi a magunk részéről megértünk. Referenciaként itt van Petiről és a hajáról néhány könnyebben feldolgozható kép a hét végi X-Faktorból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top