TV-sztárok

Az Interpol nyomoz Hevesi Tamás ügyében

Hevesi Tamás és felesége, Kriszta kettesben szerették volna kipihenni a fáradalmaikat, ám kellemetlen szituációba keveredtek. Az Interpol nyomoz az ügyben...

Egy bűn­banda kel­le­met­len na­po­kat oko­zott Hevesi Tamásnak és a feleségének, Hevesi Krisztának, akik egyébként nemrég szakítottak. „Az elmúlt hetekben a feleségemmel nyaraltunk Mallorcán. Csörgött a telefonom, Kriszta vette fel, az egyik ismerősöm volt a vonal túloldalán. Aggódva érdeklődött, hogy jól vagyok-e, mert kapott az e-mail-címemről egy üzenetet, hogy Londonban vagyok, kiraboltak, de a konzulátuson nem tudnak anyagi segítséget nyújtani a hazautazáshoz, 1200 euróra lenne szükségem” – mondta Fem3Cafe-ban az énekes. 

Később kiderült, hogy a zenész elektronikus levelesládáját feltörték, és ugyanezzel a szöveggel több száz ismerősének küldtek üzenetet. Jelenleg az Interpol nyomoz az ügyben, későbbre ígértek eredményt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top