TV-sztárok

Stohl Andrásnak nem tetszik a zsűribeli társai viselkedése

Stohl András üzent a Sztárban sztár nézőinek és a társainak is, ráadásul nem is akármit.

„A produkcióra szavazzanak és ne arra, aki a kedvencük. És ezt mondom a társaimnak is a zsűriben” – üzente Stohl András a Sztárban sztár végén, az utolsó körös szavazás előtt, majd később ki is fejtette a véleményét.

„Minden esetben igyekszem a látottak alapján pontozni. A kezdetektől törekszem arra, hogy szakmai szemmel zsűrizzek, figyelek arra, mennyire hozzák az adott karaktert, akár hangban, színpadi jelenlétben, az összhatástól a legapróbb részletekig. Fontosnak tartom, hogy személyes elfogultság nélkül, az aktuális produkciót értékeljük. Többször elhangzott adásban, akár Claudia részéről Olivér kapcsán, akár Majka részéről Pápai Joci előadásánál a személyes kötődés. Bármennyire kedvelem őket, úgy vélem, a többiekkel szemben ez nem feltétlenül igazságos, hiszen úgy érezhetik, bármennyit dolgoznak, nem érhetik el a maximumot” – mondta el a Borsnak Stohl András.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top