TV-sztárok

Tilla esküvői fotói sikert arattak

Éppen húsz éve volt Till Attila és Korpás Kriszta esküvője, amiről a pár ma nagyon szívmelengető és romantikus módon emlékezett meg. Nagy sikert arattak a posztokkal.

Rettentő kedves srác volt annak idején Tilla, de nem az a kifejezetten anyám álma típus. Amikor erről Korpás Krisztát kérdezték egyszer, ő csak annyit válaszolt: 

Nem is tudom, miért mentem hozzá. Életem legjobb döntése volt, de fogalmam sincs, miért hoztam meg.

Ennek ma éppen húsz éve, és ahogyan megszoktuk, Till Attila ismét a romantikus formáját hozta, ezzel a poszttal vallott szerelmet a feleségének:

Évek óta a képernyőn van a műsorvezető, és minden vele készült interjúban elejt egy-két kedves megjegyzést, amelyből kiderül, mennyire szereti Krisztinát. Anno a TV3-ban ismerkedtek meg, ahova műsorkazettákat vitt Tilla, Krisztina pedig adásrendező, szerkesztő volt. Két külön világ, legalábbis látszólag.

Már előtte is néztem, milyen helyes ez a fiú a képernyőn. Tetszett, mert furcsa volt, formabontó, más, mint a többiek. Mások voltunk, de oda mert jönni hozzám. Ez volt a bulizós korszakának jótékony hatása – olyan másnapos volt, hogy semmitől sem félt.  Megkérdezte, elmennék-e vele este egy koncertre. Azt mondtam, szó sem lehet róla. Aztán pár nap múlva felhívott, és nagyon gyorsan összeköltöztünk.

Korábban is kérdezték őket, miért is házasodtak össze, erre szintén Krisztina adta meg a választ, de a sztori olyan igazi tillás

Arra pontosan emlékszem, mikor dőlt el, hogy összeházasodunk Megkérdezte: tényleg azt gondoljuk, hogy jön jobb? És nem gondoltuk.

Talán azért is kapott annyi lájkot Tilla és Kriszta esküvős, évfordulós posztja, mert mindenki szereti az ő szerelmi történetüket. 

Tilla felesége, Krisztina ezt a képet tette ki a 20. évfordulójukon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top