TV-sztárok

Terhesen vágott neki a Ninja Warriornak az egykori playmate

Különös edzésekkel kezdett készülni Varga Alexandra és párja a Ninja Warrior forgatására, akik a verseny előtti napon tudták meg, hogy gyermekük lesz.

Varga Alexandrát nem kell bemutatni, a csinos és extravagáns nő 2012-ben még az év playmate-je volt, most pedig párjával együtt elindult a TV2 Ninja Warrior nevű ügyességi játékán is. Alexandra a Ripostnak elárulta, hogy mindig is sportolt, az elmúlt években fitneszversenyzőként tartotta karban magát.

Viszont ahogy eldöntötte, hogy párjával közösen elindul a Ninja Warrioron, elkezdett wakeboardozni és ügyességi játékokkal készülni a látványos megmérettetésre.

Alexandra a verseny előtt egy nappal tudta meg, hogy hathetes terhes. Átfutott a fején, hogy jó ötlet-e áldott állapotban elindulni egy ilyen versenyen, de mivel a felkészülési időszakban sem történt semmi baj, így belevágott. A várandósságáról még a szerkesztőknek sem beszélt, mert úgy tudta, mindenki a saját felelősségére indul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top