TV-sztárok

Kandász Andit kórházba kellett vinni, 12 lépcsőfokot zuhant

Kandász Andi a közösségi oldalán osztotta meg a fájdalmas élményt. Azt mondja, örül, hogy él. Szerinte az esés figyelmeztetés arra, hogy ne kapkodjon.

„Az egyik munkába belekapok, a másikat folytatom, a harmadikat gondolom” – mesélt életéről közösségi oldalán Kandász Andrea, miután 12 lépcsőfokot zuhant otthon, a mosókonyhában. A tévés meggyőződése, hogy az esés figyelmeztetés volt, biztos benne, hogy a túlzott pörgés nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végül kórházba kellett vinni őt.

„Elkezdtem lefelé repülni, hatalmasat estem, a lépcső élein 12 lépcsőfokot zuhantam” – idézi a tévést a Bors. „Ha a fejemet ütöm az élébe, szétreped. Reggel felkelsz, teszed a dolgod, és aztán jön egy pillanat, és vége. Nem kell ehhez rák! A balesetre sosem gondolunk, attól nem félünk. Erre nem készülünk fel, és egyszer csak ott a baj.”

Az esést követően Andit lánya vitte be az Uzsoki Kórház baleseti osztályára. A tévés biztos benne, hogy a sportolás miatt nem sérült komolyabban. „Az orvos azt mondta, nem tört el a farkcsontom, csak erősen zúzódott. Adott fájdalomcsillapítót, de azt nem szedem be, bírom” – mondja, majd hozzáteszi, szerinte kontrollra se kell majd visszamennie, az állapota ugyanis szépen és gyorsan javul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top