TV-sztárok

Luxus Vivien elkészítette minden idők leginkább zavarba ejtő reklámját

Újabban minden második poszt natív hirdetés az Instagramon, így nehéz a műfajban maradandót alkotni, Vasvári „Luxusfeleség” Viviennek azonban sikerült.

A második gyermekével várandós Vasvári Vivien és férje, Fecsó jól megérdemelt pihenésüket töltik a Maldív-szigeteken, amíg ön ezeket a sorokat olvassa a gyenge mínuszokban munkába menet. De nekik sem könnyű az élet: nyaralás közben is dolgozni kell, a szponzorált posztoknak el kell készülniük, ami kemény kihívás elé tudja állítani az embert.

Vivien négy legfrissebb posztjából három reklám, ami még a legdörzsöltebb kreatívon is kifogna. A modell úgy reklámoz telefontokot például, hogy az láthatóan üres, a készüléket még a kép kedvéért sem sikerült beletenni.

De ezen még át is tudnánk siklani, ám akkor megjelenik a fogfehérítő-reklám. Ezen Luxus Vivien a világ talán legtermészetellenesebb pózában ül a hófehér tengerparton, a szájából egy fura eszköz lóg ki, és elmélyülten „olvas”.

Azzal együtt, hogy sok sikert kívánunk Vivennek a nyaraláshoz és a reklámokhoz is, mi most nem szaladunk el rögtön bevásárolni ezekből az izgi termékekből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top