TV-sztárok

Kitört a balhé Berki Krisztián és Hódi Pamela között

Berki Krisztián és Hódi Pamela nem ért egyet bizonyos kérdésekben Berki Natasa Zselykével kapcsolatban, ezért a facebookon kezdtek balhézni egymással.

Gyermeknevelési kérdéseken vitatkozott össze netes közönsége előtt Hódi Pamela és Berki Krisz­tián. Hódi Pamela azt vetette Berki szemére, hogy egy élő bejelentkezésben látható volt a lányuk is. A szülők közösségi oldalukon keresztül üzentek egymásnak – írja a Blikk

„Egy apa védi és óvja a lányát, nem a médiában használja és próbálja bizonygatni, milyen fa…a is, miközben a magánéletben abszolút nem segít semmiben. Amikor megtudtam, azonnal jeleztem, hogy törölje le! Semmi nem történt” – fakadt ki Hódi Pamela egy Facebook-posztban arra a felvételre utalva, amelyen a kis Natasa Zselyke szerepel.

Berki Krisztián egy élő Facebook-bejelentkezésben válaszolt. „Nem érzem azt, hogy ez engem rossz színben tüntethetne fel, miközben az Édes Élet kapcsán az egész életünket láthattátok… Láthattátok Natikát, ahogy megszületett” – mondta, arra nem tért ki, hogy mennyit segít a gyermeknevelésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top