TV-sztárok

Bruce Willis lányai együtt meztelenkednek

Megrontotta őket Hollywood, ezt mondja sok kommentelő, akik szerint ízléstelen volt, hogy a három Bruce Willis lány közösen meztelenkedett, és erről posztoltak.

Bruce Willis legkisebb lánya, Tallulah Willis szeret pikáns fotókat megosztani a közösségi oldalán. Volt már, hogy a teraszán egy szál köntösben fotózkodott, amikor alig takarta el a ruhadarab, de van, amikor csak meztelenséget színlel, mint ezen a képen. 

"naked and attentive"

A post shared by tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) on

De ezúttal semmi színlelésről nincs szó, Tallulah Willis a két nővérével, Scout Willisszel és Rumer Willisszel együtt készített egy ruhátlan képet. Demi Moore és Bruce Willis lányai egy hatalmas kádban ülnek, és mosolyognak a kamerába. A kommentelők egy része szerint ez Hollywood rossz hatása, és ízléstelen a fotó, mások szerint csak vicces. 

Különös, hogy amikor néhány éve Scout Willis félmeztelenül sétált, és a szoptatós anyák mellett kampányolt, akkor mindenki bátornak gondolta. Ezt viszont, amikor igazán semmi nem látszik a képen, magamutogatásnak ítélik. 

👼🏼👼🏼👼🏼

A post shared by tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) on

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top