TV-sztárok

Eredetileg ők lettek volna a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzői

Nem mindenkit engedtek a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelni. Kiderült 2 felkért név, akik végül nem utaztak a dzsungelba.

Úgy tudni, hogy eredetileg egy úszó is szerepelt volna a Celeb vagyok, ments ki innen! idei szériájában, ami a múlt héten ért véget. Az már korábban kiderült, hogy az RTL Klub megkereste Kozma Dominik  világbajnoki bronzérmes gyorsúszót, és a Blikk úgy tudja, hogy miután Kozma nemet mondott, a vb-második Verrasztó Dávidot is felkérték, hogy három hétre költözzön egy dél-afrikai dzsungelbe másik tizenegy hírességgel. Végül egyikük sem szerepelt a műsorban, de ez nem csak rajtuk múlt.

A lap információi szerint Kozma részvételét az úszósport vezetősége nem nézte volna jó szemmel, míg Verrasztónak a klubja, a Ferencváros jelezte, hogy nem örülne a részvételének. Az RTL Klub nem erősítette meg az értesüléseket, csak annyit írtak: „A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorba felkért személyek neve üzleti titok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top