TV-sztárok

Öngyilkossággal fenyegetőzött Lányi Lala zaklatója

Lányi Lala már többször került nehéz helyzetbe, olyan rajongói miatt, akik zaklatni kezdték. A legutóbbi eset extrán ijesztő volt az énekes számára.

Se külföldön, se itthon nincsenek könnyű helyzetben a hírességek, mert a rajongóik között néha sajnos megszállott zaklatók is vannak. Lányi Lala  megszállott rajongói olykor nemcsak a koncerteken, de a háza körül is felbukkannak. Legutóbb a rendőrség segítségét kellett kérnie, mert az egyikük csúnyán ráijesztett.

„Tavaly az egyik leányzó azzal fenyegetett meg, hogy az udvarom végében felköti magát. Ez már túlment minden határon. Elképzeltem, ahogy éjjel hazaérkezve egy koncert után, reggel még alszom, a fiam kimegy a teraszra, és azt látja, hogy ott lóg valaki hátul – mondta Lala a Borsnak. – Volt, hogy autóval követtek, szóval volt okom azt feltételezni, hogy itt bizony valaki erősen elvetette a sulykot. Magam is nyomozgattam, körbejártam a dolgot. Megtaláltam a lány közösségi oldalát, tudtam a nevét, telefonszámát, a barátai nevét, és a fenyegetése után bejelentettem az ügyet a rendőrségen. A lány vélhetően észhez tért, így szerencsére elcsitult a dolog.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top