TV-sztárok

Zámbó Krisztián nemsokára apa lehet

Sokáig úgy tűnt, nem nagyon akarja beadni a derekát Zámbó Krisztián, de most megtört a jég: kijelentette, hogy párjával rajta vannak a babaprojekten, és reméli, már idén apa lesz.

Zámbó Krisztián és Zsuzsi kapcsolata tele volt hullámvölgyekkel, de most úgy látszik, újra boldogok együtt. Olyannyira, hogy a családalapításon gondolkoznak, sőt, az énekes elárulta, már rajta is vannak a babaprojekten. Reméli, hogy hamarosan megfogan a kicsi, és még idén apa lehet. Mindezt az RTL Klub Reggelijében árulta el. 

„Ebben az évben nekiugrunk. Szeretnénk, de a legfontosabb, hogy előteremtsük neki a megfelelő hátteret, mert a mai világban ez igen nehéz. Egészségügyileg minden oké, úgy tudom, hogy 95%-os vagyok, egyszer voltam egy ilyen vizsgálaton” – utalt egy korábbi eseményre Zámbó Krisztián. Elmesélte, hogy 9-10 évvel ezelőtt teherbe ejtett egy lányt, de a baba végül nem született meg. „Szomorú, engem nagyon megviselt ez az egész dolog akkoriban, hogy én erről nem tudtam, csak mikor már a hölgy a kórházban volt. Nem volt komoly kapcsolatunk, remélem, senki nem kövez meg ezért.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top