TV-sztárok

Gombos Edina ritka családi fotója elbűvölő

Gombos Edina és családja három éve költözött Amerikába. Csak ritkán oszt meg olyan fotót, amin az egész família rajta van, de most megtette. Gyönyörűek együtt!

Gombos Edina két éve visszavonult a médiából, nemrég mégis az ő nevével akartak eladni egy olyan terméket, amiről még sosem hallott. Az egykori műsorvezetőt és családját pár hete az Irma hurrikán fenyegette, de szerencsére nem lett semmi bajuk, erről a közösségi oldalán számolt be. Gombos Edináék láthatólag nagyon jól megvannak az Egyesült Államokban, szépen fejlődnek a gyerekek, és ahogy Edina mondta régebben, a kapcsolatuk is jobb. Most egy olyan családi fotót posztolt, amit csak ritkán, hiszen mind a négyen rajta vannak. 

„Repül az idő, szinte felfoghatatlan, hogy ez már a harmadik év, amit itt kezdünk…” – írta a fotóhoz az Aktív egykori háziasszonya. A kommentelők nagy része viszont hiányolja a műsorvezetőt, sokan szeretnék, ha újra képernyőn lenne, de örülnek a boldogságuknak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top