TV-sztárok

Lukács Laci kétszer került kórházba ejtőernyőzés miatt

A Lakástalkshow ma esti vendége az idén 50 éves Lukács László. A Tankcsapda frontembere magánéletéről és a szakmájáról is beszél.

Lukács Laci idén ünnepli 50. születésnapját. Nincsenek sztárallűrjei, nem éli a rocksztárok életét, nem veszik körbe testőrök, nem várják a ház előtt paparazzik. Céltudatos és profi, aki a mindennapi életben épp olyan, mint bárki más. „Egy egyszerű, szerény debreceni házban élek kedvesemmel és egy kiskutyával. Ugyanabba az ABC-be járok vásárolni, mint a környéken mindenki más, ugyanarra a postára járok befizetni a csekket, mint a környéken bárki más” – mesélt életéről a ma esti Lakástalkshow-ban.

Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

A zenész a VIASAT3 műsorában elárulta, idealista férfi, aki csak egyszer szeretné Isten színe előtt kimondani az igent. Eddig még nem nősült meg, mert nem találta meg azt a nőt, akivel komolyan érezte volna, hogy örökre összekötné az életét. „Idealista típusú ember vagyok. Azt gondolom, hogy akkor mondanám ki valakinek a holtomiglan-holtodiglant, ha azt tényleg úgy gondolom. Nemcsak azért, mert azt kell mondani, hanem mert azt én valójában úgy gondolom. Ezért nem nősültem még meg. De ez nem azt jelenti, hogy ez soha nem jön el” – vallott a zenész kicsit habozva házassághoz való viszonyáról. 

Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

A Tankcsapda 2019-ben ünnepli fennállásának 30. születésnapját. Töretlen sikerükhöz több minden kellett, mégis a kulcs az, hogy a zenekar tagjai még mindig annyira szeretnek színpadra állni, mint 10-20 vagy akár 30 éve. Igazi profik, zenei téren csak egymással kötnek kompromisszumot. Tudatosan figyelnek magukra, és képesek lemondani bizonyos dolgokról annak érdekében, hogy ilyen vagy ennél magasabb szinten zenéljenek. Laci nagy szenvedélye az ejtőernyőzés, mégis amikor másodjára került kórházba egy ugrást követően, kényszerűségből úgy döntött, a zenekar érdekében lemond az ugrásokról.

„Az ejtőernyőzés, az aktív ugrálás sajnos egy ilyen dolog, amit el kellett engednem, még akkor is, ha egyébként valami függőséget okozott az életemben. Mint egy drog, az ejtőernyőzés tényleg olyan. Hiába tíz éve nem vagyok ejtőernyős, a mai napig heti szinten álmodok azzal, hogy a gépajtóban állok, kiugrom, csinálom a dolgot” – vallott szenvedélyéről a népszerű zenész. 

Laci számára fontos, hogy megőrizze kondiját, 50 évesen sokat tesz azért, hogy a színpadon ugyanazt a teljesítményt tudja nyújtani, mint 30 éve. Fizikumát futással tartja rendben, és már 20 éve vegetáriánus. „Nagyon szeretem az állatokat. Az erőszakmentesség híve vagyok, és mivel ahhoz, hogy megedd az állatokat, először el kell vágni a csirke torkát, le kell szúrni a disznót stb., egy idő után nem éreztem késztetést arra, hogy én ezeket a tetemeket megegyem” – mesélte.

Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top