TV-sztárok

Székhelyi József megtiltotta, hogy a lánya látogassa a kórházban

Székhelyi Józsefnél tavaly novemberben tüdőrákot diagnosztizáltak az orvosok, már megműtötték, és mindent megtesz a gyógyulásért. Megható történetet mesélt arról, hogyan segít neki a kislánya.

Emberfeletti erővel küzd rákbetegsége ellen Székhelyi József. Több mint 11 kilót fogyott, ennek ellenére több darabban is játszik a Madách Színházban. A családjától, a kollégáitól és az orvosaitól is rengeteg támogatást kap. „Káprázatos orvosi környezet vesz körül. Gyöngédségben, figyelmességben, szaktudásban mintha az apukájuk lennék vagy a kisfiuk. A családom meg elképesztő. A gyerekei­m, a munkáim, a baráti környezet és az az őrületes szeretet, ami körülvesz. Ez fantasztikus élmény”mondta Székhelyi József az RTL Klubon látható Fókusz kamerája előtt.

A legeslegnagyobb erőt a 6 éves kislánya adja neki a gyógyuláshoz, mégsem akarta, hogy bemenjen hozzá a kórházba. „Könyörögtem a feleségemnek, hogy be ne hozza a kórházba. Hogy ne riadjon meg a gyerek. Sári mindent tud a betegségemről, holott egyáltalán nem beszélünk róla. Sára mindennap levelet ír nekem. Ugye, ő még ovis, de azt le tudja írni, hogy apa és Sári, majd mellé rajzol egy varázslatos kis virágot vagy egy nyuszit, mert az erőt adhat apunak. A pici konyhájában – van egy ilyen játékkonyhája – főz nekem olyan ételt, ami egész biztos, hogy meggyógyít”mesélte Székhelyi József.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top