TV-sztárok

Földes Eszter először mesélt a terhességéről

Nemrég jelentette be Földes Eszter, hogy első gyerekével várandós, azóta nem árult el sok mindent. Most a Reggeliben faggatták.

December közepén jelentette be Földes Eszter és Lovasi András, hogy első közös gyereküket várják. A színésznő akkor ezt a közleményt adta ki a közösségi oldalán: 

„Jó reggelt! Már alig vártuk, hogy elmondhassuk Nektek a nagy hírt, kisbabánk lesz . Boldogságunk határtalan! Bejelentésünket szabadon használhatja minden orgánum. A sajtómunkatársak hiábavaló fáradozását megelőzvén azonban egyben azt is bejelentjük, hogy gyermekünket az őt megillető nyugalommal szeretnénk várni, ezért kérjük, a témával kapcsolatban sem minket, sem hozzátartozóinkat ne keressék.
Legközelebb hárman jelentkezünk, amikor eljön az ideje!”

Földes Eszter és Lovasi András ezzel a képpel tudatták: első közös gyereküket várják Fotó: Facebook

Tartja is a szavát, a Válótársak színésznője ma az RTL Klub Reggliben tényleg csak annyit árult el, amennyit még nem érzett túlzásnak. Pedig a műsorvezetők mindent bevetettek, szóval, jöjjenek a kérdések és a válaszok

  • Hányadik hónapban vagy?
    Nem mondom meg, hogy ne tudjátok kiszámítani, mikor jön a baba. 
  • Akkor nem mondod meg, mikorra vagy kiírva?
    Nem.
  • Mi lesz a csillagjegye a gyereknek?
    Nem tudom.
  • Mikor lehet tudni, hogy fiú vagy lány?
    Nem tudom.
  • És ezt majd szeretnéd tudni?
    Igen, én szeretném. 

Egy picivel engedékenyebben hozzátette: 

„Megígérem nektek, hogy ha már élesedik a helyzet, és már egymás szemébe néztünk a gyermekemmel, akkor ti is többet fogtok majd tudni. Addig nem babonából, de úgy vagyunk vele, hogy nem beszélünk erről, mert szerintem ez egy nagyon intim időszak az embernek életében. És meg is akarom így tartani, de jól vagyok, boldog vagyok, és minden szuper.”

Még arra is hajlandó volt válaszolni,  hogyan viselte az első hónapokat, küzdött-e rosszullétekkel, émelygéssel, voltak-e ilyesfajta nehézségek.

„Voltak, persze, ugyanúgy, mint bármelyik másik nőnek, aki már túlment egy ilyen dolgon. Nagyon rosszul voltam, de már hál istennek túl vagyok rajta, és dolgozom. Még február végéig.”

De itt a videó, amelyben Földes Esztert hosszasan faggatják az apás szülésről, az elkövetkezendő hónapokról és a terveiről: 

Az nem derült ki, mikorra várja  picit, ahogy a baba neme sem, ráadásul a színésznő pocakja sem nagyon látszott a ruhában. Igaz, a Válótársak rajongóinak nem is nagyon kell használniuk a fantáziájukat, hiszen Földes Eszter megmutatta már a sorozatban, milyen csinos kismama lenne. Annyi már most kiderült, hogy nagyon kiegyensúlyozott, és jól viseli ezt az időszakot. A Válótársak idején pedig még csak terv volt a saját gyerek, és bár azt nem tudja, belőle mit hoz majd ki az anyaság, egyelőre nem aggódik. 

„Ez egy jó és természetes állapot, én arra szoktam felkészülni agyban, amitől félek. De most nem bújom a netet meg a könyveket, nem nyomasztom magam.”

Noha ezt már intim részletnek gondolta a színésznő, annyit elárult, Lovasi András szokott énekelni a a pocakjának, és sok zenét is hallgatnak otthon. Az apás szüléssel kapcsolatban annyi derült ki, hogy ha Lovasinak éppen nem lesz koncertje a szülés idején, akkor bent lesz a szülőszobán.

A Válótársakban már láttuk, milyen kismama lenne Földes Eszter – jól áll neki a pocak – Fotó: RTL Klub/Válótársak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top