TV-sztárok

Visszatér a sorozatba a Barátok közt sztárja

Visszatér a Barátok köztbe a Berényi Miklós fiát alakító Aradi Balázs. A színésszel sok minden történt, amíg távolt volt a sorozat kameráitól.

A csütörtök esti adásban újra láthatjuk a Mátyás király téren Aradi Balázst, aki több év kihagyás után tér vissza a Barátok köztbe. Örül, hogy újra forgathat, de a távolléte alatt sem unatkozott.

„Visszatérni a sorozatba mindig jó, olyan, mintha hazatérnék. A régi kollégák közül leginkább Szőke Zoli hiányzott, akinek a fiát alakítom, vele forgatok a legtöbbet. Amíg nem voltam képernyőn, Kínában éltem két és fél évet, ott modellkedtem, angolt tanítottam, emellett elkezdtem tanulni a kínait, amit ma már alapfokon beszélek is. Nincs barátnőm, most nem is vágyom rá, de nemrég megismerkedtem egy kínai lánnyal, aki mellett tovább csiszolhatnám a nyelvtudásomat” – foglalta össze tömören a vele történteket Aradi Balázs a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top