TV-sztárok

Tápai Szabina a második gyerekről beszélt

Lányt szeretne, ezért Tápai Szabina az interneten néz körül, miként lehetne összehozni. Kucserával a második gyereket tervezik.

Amióta anno az Édes életben a nézőktől karnyújtásnyira élte mindennapjait Tápai Szabina és Kucsera Gábor, azóta megkapták a sztár státuszt. Később számos egyéb műsorban szerepeltek együtt (vagy külön-külön), kisfiuk viszont csak a napi sztorizás közepette köszönt vissza a képernyőről. A nézőket és a Mokka műsorvezetőit azóta foglalkoztatja egy rém egyszerű kérdés:

  • mikor lesz testvére Beninek? 

A ma reggeli Mokkából kiderült, hogy Tápai Szabina szerint most jött el ez a pillanat, ugyanis december táján rátört az anyai ösztön, miközben sütött-főzött, és úgy döntött, szeretne még egy gyermeket. 

Már terhes vagy? – kérdezték tőle, de leszerelte a műsorvezetőket, hogy még nem, ellenben elmondta, hogy különböző bogyókat szed, és készül a terhességre. 

Istenes László szerint, ha a csőtörés után Kucsera melósruhában bement volna a Mokkába, az sajtótörténeti pillanat lett volna. Mi lenne, ha…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top