TV-sztárok

Delhusa Gjont azonnal meg kellett operálni

Delhusa Gjon szűnni nem akaró fejfással ment kórházba, azonnal meg kellett őt operálni.

Delhusa Gjon szombaton kórházból, kötéssel a fején jelentkezett be Facebook-oldalára. Posztjából, amelyhez a képet is mellékelte, kiderült, hogy szűnni nem akaró fejfájás miatt ment be a kórházba, ahonnan már haza sem engedték. „Volt egy sportbaleseti seb, amivel nem törődtem nyár óta” – magyarázta a posztban Gjon, majd hozzátette, úgy gondolta, egy idő után magától is elmúlik majd a fájdalom.

Kicsit fájt, nem érdekelt, katonadolog. Egy nap jobban fájt és domborodott. Dokim a következőket javasolta: röntgen, azonnali műtét.” Mint kiderült, a kellemetlen tüneteket egy M&M’s cukorka méretű daganat okozta, ami kezdett ránőni az érfalra. Delhusa Gjon azonban igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy a daganat a szövettan szerint teljesen ártalmatlan.

„Tanulság: ha egy seb három hétig nem tűnik el, spuri a dokihoz. Mert két hónap múlva komoly bajok történhetnek” – írta Delhusa Gjon, aki jól viselte az operációt, és saját bevallása szerint is sokkal jobban van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top