TV-sztárok

Mariah Carey exvőlegénye mentális problémákkal küzd

Sokadszorra kezelik már James Packert, de a mostani kúrának talán semmi köze Mariah Carey-hez.

2016 őszén Mariah Carey és James Packer felbontották eljegyzésüket, ekkor az énekesnő ujját egy több mint kétmilliárd forintot érő eljegyzési gyűrű díszítette. Carey később egy nála 13 évvel fiatalabb táncossal „vigasztalódott”, sőt vele vigasztalódik manapság is. Így csinálja, a jól megszokott konstans giccsben: 

❤🎶"I'm in heaven with my boyfriend..."🎶❤ #HappyValentinesDay 📸 Bill Boatman

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Egykori vőlegényéről, James Packerről viszont kevésbé jó hírek láttak napvilágot, erről például a Guardian is beszámolt. James Packer kaszinó- és hotelmágnás, az ausztrál és brit illetőségű Crown Resorts igazgatója, tisztségéről viszont ideiglenesen lemondott. Mint azt a cég közleményében megjegyzik: „Packer úr mentális problémákkal küzd, gyógyulása idejére igazgató tisztségétől megvált.” 

Packerről kiderült, hogy súlyos depresszióval küzd, és sokadszor kezelik, az utóbbi két éve ráadásul necces, dugig van stresszel, hogy csak kettőt emeljünk ki: bebukott egy Las Vegas-i bizniszt, és korrupciós vádakkal hallgatták ki Izraelben, erre jön rá harmadiknak a szakítás. Pedig micsoda szerelem volt: 

#antibes 😘⚓️💗🎶

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top