TV-sztárok

Nagy ijedtséget okozott Kapócs Zsóka kisbabája

A friss anyukának kis híján vissza kellett szaladnia a kórházba újszülött kisfiával. Kapócs Zsóka pánikba esett.

Alig pár napja született meg Kapócs Zsóka kisfia, szerencsére az anyuka és a bébi is otthon pihennek már. Zsóka azonban minden első anyuka rémálmát élte meg, miután hazavitte babáját.

„2940 gramm volt és 52 centi, amikor megszületett, de utána sokat fogyott. Amikor hazajöttünk a kórházból már csak 2600 volt, úgyhogy volt egy kis pánik, mert mindig belealudt az evésbe, de most már minden rendben, fejlődik” – mesélte a Mokkában az egykori modell.

Azóta szerencsére minden rendben megy, a kis Borisz elkápráztatja szüleit. „Nincs összehasonlítási alapom, de nagyon jó baba. Nem sokat sír, ha megetetjük visszaalszik” – újságolta Zsóka, aki nagyon nehezen, lombikprogram segítségével esett teherbe.

„Vannak pillanatok, amikor még nem fogom fel, a másik pillanatban pedig ránézek, és sírok örömömben. Annyira sokat küzdöttem érte, annyira régóta vágytam rá, hogy szerintem ezért van az, hogy az agyam egy kicsit le van maradva még mindig, hogy ez tényleg megtörténhetett velem, ez a csoda” – lelkendezett Kapócs Zsóka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top